Akari se pomalu loučí, aby mohlo vzniknout něco nového. Poslední kousky můžete najít v Tvorba Store na Letné.

Seznamte se s TUTU!

TUTU by Akari from Akari skirts

TUTU je taková naše princeznička, která se pyšně nosí. Zaviňte se do ní a rázem budete plout na růžovém obláčku. Je totiž nadýchaná jako cukrová vata a stejně tak sladká. Jejím synonymem je něžnost. Možná právě proto je tak oblíbená jako svatební sukně.

TUTU se skládá ze tří částí: tylové zavinovací sukně, spodničky a saténové stuhy. Sluší jí jemné pastelové odstíny, ale dovede se i rozvášnit a být výrazně barevná a hravá. Někdy se taky osype puntíky. Garantujeme vám, že TUTU je jediná, kdo vypadá dobře i s neštovicemi…

DSC_2094

Nespornou výhodou TUTU je její univerzální velikost. Poroste s vámi a zcela se vám přizpůsobí. TUTU se zavinuje kolem dokola ve výšce pasu. Má jednu kouzelnou vlastnost: zvýrazní pas a umí schovat všechno, co schovat chcete. Ať už vás trápí široké boky či stehna, pod vrstvami TUTU nebudou vidět. Zdá se vám, že máte příliš rozměrný nebo naopak vůbec žádný zadek? Neuvěřitelnou schopnost TUTU sjednotit všechny druhy pozadí na požadovaný objem a přiměřenou velikost považujeme za jednu z jejích největších předností. Kromě toho je TUTU nadčasová a my věříme, že ještě dlouho nevyjde z módy.

_DSC8402

Mít v šatníku alespoň jeden exemplář TUTU přináší velkou výhodu. V případě nečekané události slavnostnějšího rázu víte naprosto přesně, co si vzít na sebe. TUTU se skvěle vyjímá na všech možných typech oslav od svateb přes rozlučky se svobodou, narozeniny a křtiny až po plesy. Zrovna tak si ji ale můžete vzít na obyčejný piknik nebo zahradní party. TUTU má stejně jako vy moc ráda dortíky a makronky a nenechá si ujít příležitost jich pár spořádat, i když má potom někdy výčitky. Ale pokud se s TUTU umažete, jednoduše ji otřete houbičkou nebo si spolu vlezete do sprchy a nakonec se vyfénujete. To jí problém nečiní.

tutu2

TUTU se prostě dají dělat divy, a vy se v ní tak budete cítit jako Alenka v říši divů. Můžete ji omotávat, řasit, muchlat, vykasávat, zdobit… Nápadům se meze nekladou. TUTU je sukně nekonečných možností a všestranného využití. Nezbývá než si ji přijít vyzkoušet (na Market, do Kuráže nebo na Den otevřených dveří do ateliéru) a vybrat si tu svou.

synekd

Zpět do obchodu