Akari se pomalu loučí, aby mohlo vzniknout něco nového. Poslední kousky můžete najít v Tvorba Store na Letné.

Svatby podle Akari

Svatby podle Akari

_DSC8285

Proč se svěřit ve svůj velký den právě do našich rukou?

Máte jasnou představu, jak by měl váš den a hlavně vy na své svatbě vypadat? To dá rozum a my jsme tu pro vás, abychom vaši představu pomohly naplnit. Jsme holky a rozumíme... Chcete, aby vám to slušelo. Chcete být v pohodě a cítit se pohodlně. Víme, jak na to. Nechcete jít s davem a nehodláte se dusit v korzetu? Nebo toužíte po objemné bílé sukni, ale odmítáte omezovat svou svobodu pohybu těžkou neforemnou obručí? Chcete mít cool sladěné družičky a nemuset každé zvlášť šít šaty na míru? Na všechny tři otázky jedna společná odpověď: zavinovací sukně z italského tylu.

_DSC8163
Umíme různé varianty přizpůsobené celkovému stylu svatby. Pro klasičtější svatbu na zámku je tu nadýchaná TUTU se střevíčky jako pro princeznu. Pro outdoor variantu na lesní mýtině se hodí splývavá luční verze alá víla. Ani jeden model vás neoslovuje? Vystihuje vás spíš nevěsta v krátké sukni a Converskách? Pro nás žádný problém, k TUTU se hodí jakákoliv obuv. Je to sukně velice tvárná a přízpůsobí se vámi zvoleným doplňkům i celému outfitu. Stačí jednoduchý vršek, i obyčejné tričko nebo tílko za pár kaček (pro jistotu hned několik na převlečení) udělá v kombinaci s TUTU parádu a bude působit slavnostně. A pozor! Novinkou pro milovnice exotických dálek je dlouhá bílá Katsu, kterou vám ušijeme na míru. Budete se v ní cítit jako mytická bohyně, hodí se k ženám elegantním a trošku tajemným.

_DSC8402_2
Výhodou našich sukní (kromě toho, že jsou fotogenické) je, že se hezky nosí i při jiných příležitostech, dlouhou variantu sukně si po svatbě můžete nechat u nás v ateliéru zkrátit. Je to dlouhodobá investice. Pro svatební TUTU můžete zvolit hned několik odstínů, spodnička zajistí, aby sukně nebyla průhledná. Pro družičky máme na výběr z nesčetného množství barev. Velkou výhodou je v tomto případě univerzální velikost. Čím méně věcí člověk musí řešit, tím lépe. A znáte to. Cokoliv se může pokazit... Ups, svatební dort na sukni? TUTU lze lehce otřít a je zase jako nová. Žádné starosti s čistírnou, nervy s tím, co na tu skvrnu řeknou v půjčovně svatebních šatů. Prostě do pohody.

_DSC8020
Plánujete svatbu a chcete si zjednodušit život? Jde vám z toho všeho hlava kolem? Mezi výběrem dortu a svatebních oznámení jukněte na odkaz SVATBY. Přijďte se do ateliéru podívat, jaké možnosti, odstíny a střihy můžeme nabídnout. A hlavně NO STRESS! Poradíme, ušijeme, společně doladíme... Ušít sukni na míru přesně podle vašich představ nám trvá tři týdny, napište nám ideálně měsíc předem a můžete to s klidem nechat na nás.

_DSC3167_1

Zpět do obchodu