Akari se pomalu loučí, aby mohlo vzniknout něco nového. Poslední kousky můžete najít v Tvorba Store na Letné.

Naše tisky

Autorské tisky aneb tiskám, tiskáš, tiskáme?

šumava

     Sukně Akari, to nejsou jen různé střihy a látky, ale také barevné kombinace a v neposlední řadě autorské tisky. Připadá nám jedině fér zmínit jména dalších lidí, kteří se nějakým způsobem podílejí na tvorbě Akari. Akari spolupracuje s umělci a designéry a stále pro Vás hledá nové způsoby sebevyjádření.

lisky

     Vizuální podobu vtiskla sukním Akari i umělkyně a ilustrátorka Tatiana Karpova, bez které by naše sukně nebyly tím, čím jsou. Tanya je původem ze Sibiře, ale již nějakou dobu žije a působí v Praze, kde vystudovala obor Marketingová komunikace na Univerzitě Karlově. Jak sama říká, je samouk a hlavním zdrojem inspirace je pro ni příroda v celé své kráse a divokosti. Přírodní motivy zvířat, květin a různých dalších přírodnin přetváří do snové atmosféry pomocí neotřelých kombinací a nápadů. Právě z její dílny pocházejí slavné lišky, artyčoky, temné múry a jeleni. Tyto vzory doslova vdechly našim sukním život a vtiskly jim punc jedinečnosti.   

sloth

     Novým přírůstkem do rodiny vzorů v Akari se stali lenochodi. Vznikli ve spolupráci s Evou Pavlíkovou a její vlastní značkou autorských šperků JELLY-FISH. Eva vystudovala Střední uměleckoprůmyslovou školu sklářskou a interaktivní grafiku na vyšší odborné škole. Z jejích motivů vyzařuje pozitivní energie a jejich cílem je zvednout lidem v širokém dalekém okolí náladu. Autorka si záměrně vybírá neprávem opomíjené živočišné druhy a ukazuje jejich veselou tvář. Nyní se můžete v naší lenochodí Supercomfy rozveselit i vy.

jerabiny

     Příroda je nekonečným zdrojem inspirace ve všech ročních obdobích, a tak nás Jakub Šmakal zásobuje svými krásnými fotkami nejen české krajiny, které přetváříme v autorské tisky na našich balónovkách a áčkovkách. Na výběr máte z množství sezónních potisků: Podzimní listy, Lesní mýtina, Ráno na Malovance, Šumavské lesy, Bouře na chorvatským přístavem a další.

malovanka

     Tak teď už víte, odkud vítr vane... A příště v ateliéru se nebojte zeptat, kde se vzal motiv právě na vaší sukni. Prodáváme sukně s příběhem. A co sukně, to originál!

led

Zpět do obchodu