Po čem ženy touží...aneb jak koupit ženě sukni

Pánové, s klidem zahoďte Příručku pro moderního muže, Klíč ke spokojenému partnerství i aktuální bestseller Jak uspokojit emancipovanou ženu. S naším průvodcem strčíte všechny rádoby moudré knihy do kapsy a už je nikdy nevytáhnete. Odpověď na otázku, jak učinit ženu šťastnou, je totiž jednoduchá. Žena se potřebujete cítit jako žena a potřebuje čas od času hýčkat. Kupte jí sukni Akari a uvidíte, jak vám v květnu rozkvete. Nejen že vám s tím v ateliéru rádi pomůžeme, ale poskytneme vám tajné know-how, jak koupit tu pravou.


Po všech těch Valentýnech, Vánocích a narozeninách už nevíte co by? A teď je tu Máj, lásky čas, a vy se chcete blýsknout? Koupit partnerce něco pěkného na sebe si netroufáte? Věřte, nebo ne, s naším návodem v 6 krocích to zvládnete levou zadní. A navíc to bude tak trochu dobrodružné, protože vás čeká detektivní práce ve stylu Sherlocka Holmese.

Máme ale taky poukazy:) A kdyby to náhodou s hotovou sukní nevyšlo, přidejte si na konec krok č. 7 - Výměna za jinou sukni:)

Krok č. 1 – Výběr typu sukně

Většina sukní Akari je zavinovací (TUTU), má pružnou gumu v pase (Tricol) nebo je celá pružná (Supercomfy), což znamená, že jsou to sukně velikostně univerzální a pro vás je nákup jednodušší. Vyberete-li takovou sukni, vynechte následně krok č. 5. Pokud vaše přítelkyně či manželka preferuje džíny a obecně pohodlné oblečení, bude pravděpodobně nadšená ze Supercomfy. Univerzální velikost mají i ostatní balónové sukně, které se těší velké oblibě. Ne všechny ženy se v těch objemnějších ale cítí dobře. Pokud partnerka podobně bachratou sukni nemá, je lepší, aby si ji vyzkoušela. Pro ženy romantičky doporučujeme světlou TUTU. Naším tajným tipem pro dárek k speciální příležitosti je sukně LOLA. Jedinou podmínkou je, aby vaše partnerka nosila krátké sukně. Takovou klasikou je sukně áčková, tou se nikdy nic nezkazí. Jen pozor! Pokud je u sukně na webu napsáno, že má pevný pas (dlouhá Katsu, Lumber), budete muset zjistit partnerčiny míry (viz bod č. 5).

Bez-názvu-1

Krok č. 2. – Volba vhodné délky

Tady je to poměrně jednoduché. Sdílíte-li domácnost, nakoukněte potají do partnerčina šatníku, jaké sukně převažují. Pokud zatím jen randíte, pozvěte ji do divadla, na romantickou procházku parkem, nebo ji vezměte tancovat. Je velká pravděpodobnost, že na společenské události tohoto typu si oblékne sukni a vy sledujte, jakou délku zvolí. Jsou ženy, které nosí pouze krátké, nebo výhradně dlouhé sukně, takže je tento krok důležitější, než by se na první pohled zdálo.

JUDGEMENTS

Krok č. 3 – Výběr správné barvy

Podívejte se třeba, jakou barvu mají partnerčiny oblíbené boty. Nemusí to být nutně boty na podpatku, naše sukně se hodí ke všem typům obuvi. Zaměřte se na to, zda v jejím šatníku převažují spíše tmavé barvy jako je černá, šedá a tmavě modrá, nebo nosí barvy výraznější a podle toho vybírejte barevnost sukně.

Krok č. 4 – Volba vzoru/potisku

Pokud víte jistě, že vaše žena miluje proužky, kupte jí sukni Stripes. Pro milovnice puntíků máme puntíkované TUTU. Jinak doporučujeme vsadit na jistotu a koupit sukni jednobarevnou, případně dvoubarevnou. Taková sukně se pak partnerce lépe kombinuje se zbytkem šatníku.

Krok č. 5 – Míry partnerky

Kupujete-li sukni s pevným pasem, přeměřte sukni, kterou měla partnerka nedávno na sobě, v pase a přes boky (to je ten rozměr, který uvádíme u sukní jako max.natažení).

Krok č. 6 – Objednání sukně

Tady už vám příliš radit nemusíme. Sukni objednejte na našem e-shopu. Máte-li speciální požadavky, nebo chcete-li objednat sukni na míru, napište nám e-mail. Vždycky se můžete objednat na osobní konzultaci k nám do ateliéru. A je to!


P.S. Mohlo by se zdát, že je tento článek určený mužům, ale píšeme ho i pro nás ženy. Chcete-li sukni jako dárek od partnera, nechte článek nenápadně rozečtený na tabletu na nočním stolku, nebo ho sdílejte na facebooku.

Zpět do obchodu