Řekni své ANO s Akari

Svatební sezóna je opět tady, tak se jen chceme připomenout, že svatby v Akari taky umíme... A proč se obrátit právě na nás? Rády se staráme o nevěsty tak, aby se cítily ve svůj den samy sebou, sebevědomě a pohodlně. Rády pomůžeme obléknout i družičky všech velikostí a tvarů. Naše zavinovací sukně jsou velikostně univerzální, takže náhlá změna postavy či náhrada družičky pro nás není problém. Sukni vám ušijeme už za 3 týdny!

svatebni
Umíme tři typy dlouhých sukní. Můžete mít klasickou nadýchanou princeznovskou sukni, nebo splývavou zavinovací sukni alá luční víla. Šijeme taky dlouhou sukni do gumy s kapsami v černé a bílé variantě. Ať už se rozhodnete pro svatbu na zámku, na louce či na pláži, naše sukně se hodí do každého prostředí a zvládnou i náročnější podmínky.

svatbaprinceznasvatbavilasvatbadalsi
Akari sukně jsou velmi variabilní. U princezny máme v nabídce 35 odstínů tylu, víla disponuje 5 odstíny. Barevných variant stuh je nepočítaně. V našem obchodě máme vzorníky barev, můžete si sukně přijít vyzkoušet každé úterý a čtvrtek od 15 do 19 hodin. Nestíháte? Zavinovací typ sukně lze objednat i po internetu, stačí se ve svatebních botách změřit až na zem a poslat e-mailem požadovanou délku včetně zvolené barvy tylu a stuhy.

_DSC8402_1
Můžete se vyřádit i s doplňky, naše sukně doplněné o šperky zazáří jako pravé aristokratky, s výraznými korálky budou veselé a hravé, květy v rozpuštěných vlasech je zase rozněžní. To všechno záleží jen na vás, Akari sukně se přizpůsobí vašim představám a vkusu.

_DSC8163_1
Sukni výrazně ovlivní volba topu. Postačí úplně jednoduché jednobarevné tílko, ale lze ji samozřejmě doplnit i něčím zdobnějším. Topy zatím nešijeme, plánujeme o ně rozšířit naši nabídku v příští sezóně. Do té doby vám ale můžeme doporučit, kde vhodné topy k našim sukním sehnat.

_DSC8285
Naše Tylovky lze tak snadno omýt, že dort v klíně, nebo zbytky předsvatebního oběda vám nemusí dělat starosti. Sprcha a houbička situaci hravě zvládnou. Doporučujeme pořídit si více vršků, za ty už neručíme! ☺

DSC_2094
Nespornou výhodou je, že svatební sukni od Akari ještě znovu využijete a nebude vám jen zabírat místo v šatníku. Můžeme ji po svatbě zkrátit pro pohodlnou chůzi a upravit pro běžné nošení. Umíme i svatby nekonvenční, tam je potom výběr obrovský, omezený jen naší a vaší fantazií...

_DSC3201_1
Akari sukně sluší každé ženě. Naučíme vás sukni vázat vhodným způsobem, tak aby lichotila vaší postavě. Opravdu! Máme vyzkoušeno na vyžlích, klučičích typech i na věstonických venuších.

ML-121m
Pro lepší představu si můžete prohlédnout naše svatební album na facebooku, kam nám spokojené zákaznice posílají své svatební fotky v našich sukních: https://bit.ly/2qwld90 

Ceník sukní a praktické informace pak najdete TADY.

tvoje-svatba

Zpět do obchodu