Akari se pomalu loučí, aby mohlo vzniknout něco nového. Poslední kousky můžete najít v Tvorba Store na Letné.

Plesová sezóna

Plesová sezóna pro všechny královny parketu

Venku mrzne až praští a vy přemýšlíte, co dělat za dlouhých zimních večerů. Sportovní nadšenci se vydávají do zasněžených hor, introverti se v pohodlí svého domova uchylují se skleničkou vína k novým dílům Sherlocka a extroverti vyrážejí do společnosti. Plesová sezóna je v plném proudu, pozvánek na akce a večírky máte plnou schránku a těch hudebních koncertů nás letos čeká nějak více než obvykle. Zkrátka společenští tvorové mají rojení.

Pokud se nechystáte zrovna na Ples v Opeře, na většinu společenských událostí už dnes nemusíte mít obligátní délku šatů po špičky bot. Na formálnější akce doporučujeme černé boty na podpatku, ramena decentně zakrytá šálem a místo vaší běžné velikosti kabelky typu pytle, do kterého se toho hodně vejde, ale špatně se v něm cokoliv hledá, malé něžné psaníčko. Nedílnou součástí plesového oděvu jsou rukavičky. Doplňte je o klobouček či brož a střevíčky po babičce (jste-li šťastná majitelka malé nožky) a módní retro look je na světě!

Připouští-li tedy společenská událost, na kterou se chystáte, koktejlovou délku sukně, ozdobte tylovku TUTU Black and white perlami a společenským topem. Nic víc řešit nemusíte. Nebo taková černá TUTU s botami na vysokém podpatku, luxusním psaníčkem a závojem – to je to pravé černé! Ty odvážnější si mohou troufnout i na korzet.

Na diskotéku, taneční party, nebo dámskou jízdu do klubu se vypravte jedině v Cosmique, bez ohledu na to, kterou z barevných variant zvolíte, neoprenový lesk se v LED osvětlení vyjímá přímo pohádkově. A když jsme u těch pohádek... Na minulém setkání v Ateliéru si jedna z našich mladších zákaznic zkoušela všechny varianty sukně Cosmique a v každé se neúnavně a s nevýslovným potěšením točila. Po očku jsme ji sledovaly a vzpomněly jsme si, jak nekonečnou radost nám právě tento pohyb v dětství přinášel. Jestli v sobě taky máte někde ukrytou malou holku, přijďte roztočit sukně do našeho Ateliéru a užít si ten povznášející pocit sebevědomého proplouvání parketem v té pravé a jedinečné sukni od Akari. Nezapomeňte, že nemusí být nutně plesová sezóna, abyste se cítila jako královna...

Zpět do obchodu