Akari se pomalu loučí, aby mohlo vzniknout něco nového. Poslední kousky můžete najít v Tvorba Store na Letné.

O Supercomfy

Supercomfy - kamarádka do nepohody

 I sukně může být pohodlná. Nevěříte? Naše SUPERCOMFY je toho důkazem.

Nemáme nic proti tomu si občas zahrát na Marilyn Monroe na eskalátorech v metru, ale ne vždy máme na hvězdné manýry náladu. Jsou prostě dny, kdy si rády odpočineme od věčného kontrolování, jestli se nám sukně někde nevyhrnuje, případně jestli nám z ní něco nepatřičného nevykukuje.

_DSC3072

SUPERCOMFY se stane Vaší kamarádkou do deště i větru. Na údržbu je zcela nenáročná, s pračkou se snáší dobře a nevyžaduje žádnou speciální péči. Příjemný materiál z italské lycry se nemačká, takže ji není potřeba žehlit. Díky tomu a díky své skladnosti je ideální společnicí na cesty. Jednoduše sukni hodíte do rohu kufru a můžete spolu vyrazit za dobrodružstvím. Supercomfy vás nezklame ani v těch nejextrémnějších podmínkách. V případě potřeby může dost dobře posloužit i jako plavky, vždyť je z plavkoviny, takže se v tom „naučíte plavat“.

DSC_5812

SUPERCOMFY se neuvěřitelně přizpůsobí vašemu kroku, tempu i stylu. Její věrnost oceníte během těhotenství či při náhlém úbytku váhy. Pružná látka spolehlivě obejme vaše boky a bude držet tak, jak jí řeknete. Tato velikostně univerzální sukně s doživotní zárukou s vámi zůstane dlouhá léta a stane se z vás nerozlučná dvojka.

_DSC7407-2

Buďte elegantní a v pohodě zároveň!
S naší nejoblíbenější sukní SUPERCOMFY je to tak snadné…

Zpět do obchodu