Akari se pomalu loučí, aby mohlo vzniknout něco nového. Poslední kousky můžete najít v Tvorba Store na Letné.

O Lole

DSC_3504-2

V tomto článku naštěstí neběží o život, ale o Lolu. Sukně, která je stejně komplikovaná jako sama žena. Lola patří mezi tak zvané petal skirts, což volně přeloženo znamená, že je vyrobená z více vrstev látky, které mají imitovat okvětní plátky. Tato třívrstvá kráska v sobě snoubí kouzlo vzdušného tylu, polyesteru a bavlněného saténu.

DSC_55271

V pomyslné hierarchii rodiny Akari se Lola drží na špici. Je to Aristokratka s velkým A, se vznešenými způsoby a půvabem sobě vlastním. Díky tomu, že je extrémně slušivá a lichotivá, se s ní budete cítit jako skutečná královna.

DSC_4492

Mezi její další vlastnosti řadíme rozpustilost a neuvěřitelnou roztomilost. Lola prostě vypadá rozkošně v kombinaci s čímkoliv a v každém ročním období. Dovede být taky rozverná, někdy dokonce rozmarná, ale které ženě tyto rysy nejsou vlastní? Lola umí působit velice žensky a taková roztančená Lola dokáže rozdmýchat vášně v srdci i toho nejchladnějšího muže. Je to elitářka každým coulem, ale svou pozici si vydobyla zaslouženě.

_DSC7261

V případě Loly nelze šetřit superlativy, neboť se vskutku jedná o sukni mimořádné kvality a jeden z vrcholů tvorby Akari. Vždy máme nějakou aktuální barvu z pečlivě vybraných látek. Jste výjimečná, dopřejte si výjimečnou sukni, kterou Lola rozhodně je!

Zpět do obchodu