Akari se pomalu loučí, aby mohlo vzniknout něco nového. Poslední kousky můžete najít v Tvorba Store na Letné.

Milujeme Balonovky

MILUJEME BALONovKY!

Kdo by si občas nezasteskl po dětských létech? Vzpomínáte si ještě, jaké to bylo… Když nejtíživějším předmětem ve vašich kapsách nebyly klíče a doklady, ale bublifuk? Když jste se těšily do kuliček jako malí prostě proto, že jste byli malí? Když nejdůležitější součástí vašeho šatníku byla sukně, která se krásně točila a vzdouvala ve větru? Pamatujete si, ještě ten pocit svobody a nekonečných možností?

Vydejte se spolu s Akari na cestu do snění, vraťte se s námi do dětství a vzpomeňte si, jaké to je mít hlavu v oblacích. Zahoďte starosti a zbavte se těžkostí, které vás tíží. Nasedněte do horkovzdušného balónu a doprovoďte Willyho Foga na jeho cestě kolem světa za 80 dní. Na takovou dalekou výpravu doporučujeme naši nejpohodlnější balónovku Supercomfy s všestranným využitím. Při pádu z  nebeských výšin poslouží jako padák, ve vodě zase jako plavky. V džungli se tak můžete nechat bezpečně povozit na břiše medvěda Baloo. Do chytrých kapsiček našich balónovek se vejdou ty nejpodstatnější nezbytnosti, bez kterých se žádný cestovatel neobejde.

I když putování může být někdy únavné, zaručujeme vám v balonové sukni pohodlí, volnost pohybu a lehký krok. Zažijte ten povznášející pocit hravosti. Balónovky jsou přímo stvořené k tomu dělat v nich skopičiny. Bez ohledu na typ jsou balonové sukně naše stálice, které nikdy nezklamou a cenově se drží při zemi, navzdory tomu, že vás mohou donést až ke hvězdám.

Potřebujete-li maskování v pestrobarevné ptačí říši, zkuste některou z našich balonových sukní s potisky. S našimi originálními motivy vám bude celé zvířecí království ležet u nohou. Ať už podlehnete mazanosti lišky nebo vážnosti jeleního paroží, všechny balónovky rády spí jako netopýrci. Pověste je ve skříni vzhůru nohama, budou pak krásně držet tvar a chlubit se načechraným peřím z šifonu ještě dlouhá léta.

Nejspíš už je vám nad slunce jasné, že se bez balonové sukně neobejdete. Nikdy není pozdě splnit si svůj dětský sen. Takže odhoďte poslední zábrany a hurá za dobrodružstvím!

Zpět do obchodu