Akari se pomalu loučí, aby mohlo vzniknout něco nového. Poslední kousky můžete najít v Tvorba Store na Letné.

Jak jsem venčila svoji TUTU

Jak jsem venčila svou TUTU

 

Když s Tutinou vyrazíme ven, nemůžeme se ubránit obdivným až závistivým pohledům. Každý se mě ptá, kde jsem ji sehnala, kolik stála a že nemá odvahu pořídit si taky takovou. My se jen usmíváme a jsme lehce v rozpacích z té přemíry pozornosti, i když si ji zároveň užíváme. Není nad dobrý pocit ze sebe sama.

Pravda je, že v tramvaji se čas od času setkáme i s nepochopením, hlavně zapšklých dam ze staré školy, které stále ještě pobuřuje délka sukně nad kotníky a dívčí nezávislost. Přece jen jsme všechny tři trochu větší a objemnější, a tak se nám v přecpané veřejné dopravě hůř hledá vhodné místo k sezení. Nejraději chodíme pěšky. Vítr nám načechrává vlasy, tyl i srst a je nám fajn.

Nikdy se necítím tak plná sebevědomí, jako ve společnosti mých dvou nezbednic. Naše TRIO je zosobněním elegance. Životem mne už nějakou dobu provází dlouhonohá kráska s šedou srstí, fenka plemene Greyhound. Naši stylovou trojici dotváří šedá splývavá zavinovací sukně typu TUTU Gray od Akari z extra jemného tylu, která se k nám skvěle hodí. Je delší, takže když se předkloním k Tutině, žádné faux paux mi nehrozí.

O obě svoje holky pečuju s láskou. Ani jedné z nás občas neuškodí sprcha. Chceme se přece líbit a vonět. Všechno děláme společně a jsme nerozlučné. Holky mne dovedou povzbudit, i když se zrovna cítím pod psa. Takové loajální kamarádky, které s Vámi přečkají i horší časy, jsou prostě k nezaplacení... A kdo je tedy nejlepším přítelem ženy – pes nebo sukně? Na tuto otázku nedokážu odpovědět. Rozhodnutí nechám na Vás.
(Zdroj: Pinterest)
Ať už Vám ale Ježíšek pod stromeček nadělí cokoliv, přeju Vám pohodové prožití vánočních svátků v dobré společnosti a oslnivé entrée na oslavách konce roku třeba v sukni od Akari! Vaše K.

Zpět do obchodu