Akari se pomalu loučí, aby mohlo vzniknout něco nového. Poslední kousky můžete najít v Tvorba Store na Letné.

Lednové novinky, bajky i nebajky

Tak už i k nám do Akari dorazily... Máme takhle v obchodě dlouhou chvíli, všude ticho a najednou zaslechneme tiché brebentění. “To je samá novinka, Klára srší nápady jako vždycky, a my se tady tísníme na štendrech a zapomnělo se na nás,” šeptaly sukně. “Přijde zase nějaká zbrusu nová vyfintěná fiflena a zastíní nás,” reptaly.

 slevynews

Situace si vyžádala okamžité řešení. Tak jsme je povolali. SLEVY. Přihasily si do obchodu důležitě oháknuté jak agenti tajných služeb. “Tady budeme mít práci,” poznamenaly slevy suše, když viděly náš skromný obchůdek. Proto s velkou slávou oznamujeme, že slevové šílenství dorazilo i k nám do Akari a na náš web. Okoukněte to. Třeba na vás čeká nějaká loňská kráska, na kterou si už dlouho myslíte. V obchodě jsme každé úterý a čtvrtek od 15 do 19 hodin.

pokus

V říjnu s námi bude Akari už 10 let a hodláme to náležitě oslavit. Letošní novinky proto jsou opravdu speciální! Všechno jsou to silné osobnosti s vynikajícím vkusem. Taky mezi nimi vznikají rozepře, kdo z nich je nejlepší a vytahují se. Naštěstí ne fyzicky. Netuší, že to posoudíte stejně až vy, naše zákaznice.

potisk

Protože se některým zákaznicím zastesklo po našich starších osvědčených sukních, vracíme se v roce 2018 k úplně prvnímu Akari střihu. Áčková RETRO je právem namyšlená a ostatní dost štve, když stále opakuje: “Heč, já budu mít potisk na bavlně! Budu z přírodního materiálu od dodavatele ze Slovenska.”

akarifoto

“Kruhový střih je v kurzu, neslyšely jste to?” povykuje sukně CIRCLE s kapsami a dvojitým spodním lemem. “Neříkej,” odvětí volné šatotričko kruhového střihu a ospale zívne. “Mě by spíš zajímalo, co na mě napíšou. Budu totiž s potiskem, prý něco jako: Vlastně nevím, proč jsem teď právě vzhůru...”

_DSC2546_1

Marnotratná splývavá tylovka s puntíkem si jen s povzdechem uhlazuje jemný šifon a myslí si svoje: “Jsem tak krásně navrstvená. Mým puntíkům a průhledné bílé v kombinaci s šedou spodničkou jen tak někdo neodolá...”

Taková pikniková deka si zase myslí: “Já jsem hitovka letošního léta! Mě musí mít každý, protože jsem děsně praktická a navíc originální. Bude na mně mapa s cestami, takže v parku nebo na výletě zabavím každého malého neposedu a rodiče se budou moct i v klidu najíst.”

Bude to zajímavý rok, jubilejní a plný novinek. Tak buďte s námi a těšte se na podrobnější info!

 

Zpět do obchodu