Akari se pomalu loučí, aby mohlo vzniknout něco nového. Poslední kousky můžete najít v Tvorba Store na Letné.

Merry Akari!

merryakariNedostaly jste od Mikuláše sukni? Nezoufejte! Ježíšek to třeba ještě napraví (zvlášť když budete sdílet tento článek). S našimi dárkovými poukazy to má letos opravdu snadné. Stačí mu pár kliknutí a může si nechat poslat poukaz online. Nebo poštou ten papírový v cenovém rozpětí 500-3000 korun. A dárek do obálky je na světě. Ani se nemusí bát, že šlápnul vedle. Tak ho o tom včas informujte. Aby to stihnul do 20. prosince, kdy před Vánoci naposledy odesíláme. Pak zase až po svátcích...
background
Pokud Váš Ježíšek trvá na tradičním měkkém dárku zabaleném v balicím papíře, nebo jste raději sama sobě Ježíškem, den 20. 12. zvýrazněte v kalendáři. Pokud nás v tomto roce chcete ještě zastihnout osobně, můžete se za námi poslední středu před Štědrým dnem podívat do našeho obchodu a dát si s námi předvánoční svařák. Otevřeno budeme mít od 15 do 20 hodin.
Bez-názvu-1_1
Tápající Ježíškové mají možnost okouknout sukně velikostně univerzální. A Vy máte možnost v pohodové atmosféře omrknout naše novinky, kterých se zase vyrojily mraky. Z dlouhých elegantních sukní jsou to TUTU Black s kapsami a Katsu Blue, obě s vysokým rozparkem. Novinkou, která by neměla ujít Vaší pozornosti, je sukně Mira. Vpředu má pevný pas, abychom Vás neošidili o krásné sklady, ale zadní díl jsme opatřili všitou gumou, aby byla velikostně univerzální. Geniální, co říkáte?!
tutudl
Nechybí samozřejmě ani limitované edice autorských tisků, bez toho by to nebyly ty pravé Vánoce. Právě Miru si můžete pořídit v luxusním provedení Gatsby. Tento tisk najdete vždy po jednom kousku na našem e-shopu v áčkové i balonové variantě. Další unikátní balónovky hledejte pod názvy KOI, ADR, nebo BLACK&WHITE. Na své si přijdou milovnice rybiček, moře i hor. Tak prozkoumejte náš web.
gatsby
Kromě svařáku Vás na Vánočním dnu otevřených dveří mohou zahřát naše sukně z Merino vlny a mimořádně teplá bunda Puffer s autorským tiskem od Eriky Vrdoljakové. Má kapsy, vysoký límec, podšívku z italské lycry a je vycpaná dutým vláknem. Přijďte si ji vyzkoušet, ať Vás mrazivé počasí nepřekvapí, ať už se na svátky chystáte kamkoliv...puffer
Zpět do obchodu