Akari se pomalu loučí, aby mohlo vzniknout něco nového. Poslední kousky můžete najít v Tvorba Store na Letné.

Christmas party – Akari time

Christmas party – Akari time!!!

Už je to tady! Nadešel čas vánočních večírků, mikulášských besídek, srazů a divokých oslav konce roku. Kdejaká žena v tu chvíli propadne panice. Vyvstává každoroční otázka, co na sebe. Při této příležitosti se každá žena chce blýsknout a zazářit jako kometa nad Betlémem. Vy však panice nepropadejte! Jste přece naše zákaznice a jistě vlastníte alespoň jeden exemplář sukně z dílny Akari.

Zatímco ostatní ženy se hroutí a mezi plechem perníků a vanilkových rohlíčků odbíhají do obchodních center, zasažených pravou předvánoční hysterií, koupit si blyštivý oděv, který na sebe už v životě podruhé nevezmou, Vy si v klidu hovíte pod dekou v teple domova a maximálně přemýšlíte, jak sukni Akari, která trpělivě čeká ve skříni na svůj čas, doladit a zkombinovat.

Prosincové akce jsou ideální příležitostí provětrat svou balónovku s liškami a dodat svému outfitu trošku slavnostnější ráz. Jste-li milovnicí extravagance, pak přichází Vaše nejoblíbenější část roku a Vy se konečně můžete zcela beztrestně vydovádět. V takovém případě Vám doporučujeme rudou TUTU, řádně načechranou a doplněnou o plyšové sobí rohy.

Ovšem i šedá myška může překvapit. Nová šedá TUTU možná na první pohled neupoutá tolik pozornosti jako její zářivě barevné kolegyně, ale díky prodloužené délce a splývavému efektu v ní rozhodně oslníte svou elegancí. Chystáte-li se na kosmickou party do moderního luxusnějšího podniku, pak je pro Vás tou pravou naše Cosmique Grey, jejíž lesk je pro takovou akci jako dělaný.



Na firemní večírky a srazy s kolegy nebo spolužáky doporučujeme klasickou sukni áčkového střihu typu Tricolora nebo Stripes and pockets v kombinaci se sáčkem. Naše áčkovka Vás určitě nezklame a všechny ženy v místnosti budou chtít taky takovou. Nezapomeňte nás potom doporučit. ☺



Pokud Vaše skříň smutně zeje prázdnotou a touží po koupi sukně Akari, nezoufejte! Akari sukně v univerzálních velikostech lze pohodlně obejdnat po internetu, nebo si můžete domluvit zkoušku všech možných i nemožných střihů v našem ateliéru. A tak se nedivte, že hitem letošních Vánoc se stala píseň All I want for Christmas is Akari skirt...

Zpět do obchodu