Akari se pomalu loučí, aby mohlo vzniknout něco nového. Poslední kousky můžete najít v Tvorba Store na Letné.

10 důvodů proč nosit Akari

Slavíme 10 let značky Akari a při té příležitosti přinášíme 10 důvodů, proč být s námi…

fa5d0c6dd4426bbd392d7470201dcf84

  1. TRADICE

Nápad šít vlastní sukně dostala Klára o prázdninách na Šumavě v roce 2008. První sukně Akari byla vložená na Fler 21. 10. 2008. Za 3 dny se pak prodala. První tylovka našla svou hrdou majitelku v lednu 2011 a pohodlí Supercomfy si naše zákaznice začaly užívat v listopadu téhož roku. A tomu už říkáme tradice! 00089532_khhnuw

  1. POHODLÍ

Jo, klademe na něj velký důraz. Ale my si nemůžeme pomoct, naše sukně a šaty jsou prostě pohodlné. Děláme je pro vás i pro nás, děláme je s láskou a nosíme je s vámi. Jiné tím pádem ani být nemůžou…

  1. KVALITA

Snažíme se pro naše sukně pečlivě vybírat kvalitní materiály od osvědčených dodavatelů z Evropy, spolupracujeme se spolehlivými českými výrobci - jako například s českou značkou Kama (ano, budou další;)).

  1. ORIGINALITA

Na začátku každé naší sukně je originální nápad jejího střihu a designu. Spolupracujeme s umělci a naše tisky a vzory jsou jedinečné. Na některých sukních najdete třeba fotky z naší dovolené.

  1. INVENCE

Neusnuli jsme na vavřínech a vymýšlíme pro vás stále něco nového. Už jste mrkly na naši zbrusu novou kolekci? Je černobílá, střihově nová a zahrnuje celý podzimně-zimní outfit. Je začátkem nové éry Akari.geosaty

  1. ZÁRUKA

Poskytujeme doživotní záruku na naše chyby. Proč? Protože vás máme rádi. A protože bychom nemohli klidně spát, kdybyste od nás měly sukni, kterou nemůžete nosit.

  1. SERVIS

Protože odesláním objednávky to pro nás nekončí. Pokud se vám stane se sukní nehoda, můžete se na nás s důvěrou obrátit a my vám ji (pokud to bude jen trochu možné) opravíme. Naše sukně jsou něco jako naše děti. A postaráme se o ně, i když jsme vám je předali do péče.

  1. PROFESIONALITA

Pravdou je, že jsme začínali na Fleru dost punkově. První fotky jsme fotili na střeše v Egyptě a sukně jsme nabízeli jednou za měsíc. Ale rychle se prodávaly a zájem o naše sukně rostl. To Vy, naše zákaznice, jste z nás udělaly Značku. Teď už pro vás pracujeme jako celý tým. Máme svůj vlastní e-shop a showroom. Jsme vám k dispozici, když od nás něco potřebujete.

  1. PERSONALIZACE

Myslíme si, že na rozdíl od běžné konfekce a obchodních řetězců stále nabízíme zákaznicím individuální péči. Pořád jsme to my, s kým komunikujete a na koho se obracíte. A my vás rádi potkáváme, protože váš osobní názor nás zajímá. 

  1. LOAJALITA

Protože jestli jste se dočetly až sem, tak nás asi máte fakt rády:) A to je ten hlavní důvod, proč to děláme! Takže díky a snad s námi budete spokojené alespoň dalších 10 let. 

 
Zpět do obchodu